Descargar EBOOK Guerra, frontera i identitats autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK Guerra, frontera i identitats autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: Guerra, frontera i identitats
El autor del libro: VV.AA.
El editor: AFERS
ISBN 13: 9788416260034
Cargado: 1451 veces
Calificaciones del lector: 3.2
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 918 Kb

Read full description of the books:Aquest llibre analitza la qüestió de la guerra, la frontera i les identitats. L’objectiu dels editors ha estat la reflexió transversal d’aquests temes. A partir d’exemples francocatalans (inclosos la Vall d’Aran i Andorra), hispanolusitans i italians, els autors que participen en aquesta obra mostren la importància de la relació entre la guerra i la formació d’identitats, entre l’establiment de la frontera en un temps llarg i la multiplicitat d’efectes sobre el territori, així com també l’evolució dels interessos d’Estat sobre el control de les seves perifèries. Els autors d’aquest llibre —Jordi Buyreu, Antoni Espino, Oscar Jané, Miguel Ángel Melón, Patrici Pojada i Antonio Stopani— tenen un recorregut sòlid sobre aquests aspectes i així ho demostren perquè el lector tingui la oportunitat de tenir una visió completa malgrat la seva complexitat. Es tracta d'una anàlisi col·lectiva feta a partir d’exemples concrets i alhora generals sobre la qüestió de la guerra, la frontera i les identitats. Cadascun d’aquests temes mereix —i ha produït fins ara— monografies i estudis per si mateixos. Són, sens dubte, temàtiques de gran interès en la historiografia anglosaxona dels darrers anys, com també a Catalunya, França o Portugal. Tanmateix, la interrelació entre els tres aspectes és fonamental en la construcció de les identitats polítiques i col·lectives a l’època moderna. Per aquesta raó, ha estat expressament treballada en vuit estudis dividits en dos grans blocs. Tots ells reflexionen i analitzen les diverses experiències bèl·liques i frontereres viscudes tant a la frontera dels Pirineus, per exemple, com a la portuguesa. D’alguna manera, aquestes experiències de guerra van conformar identitats territorials i polítiques mitjançant mecanismes propis de la guerra. Altrament, són diversos els motius que van establir diferències amb l’altre: el temps, la guerra, les solidaritats, el pes de les fronteres, etc. En aquest sentit, la guerra donà pas a noves creacions, com és el cas de la frontera, una nova frontera i una nova manera de pensar la frontera i d’influir amb ella. Així, aquest llibre ofereix també visions juxtaposades de territoris com la Cerdanya, les Valls d’Andorra o la Vall d’Aran, que als segles de l’Edat Moderna acabaren per conformar-se, en un procés lent però inexorable, en els espais que coneixem avui dia. Alhora, i a mode comparatiu, dos estudis permeten també identificar les identitats polítiques i socials arran del desenvolupament de la frontera moderna fins al segle XIX: un d’ells centrat a Itàlia, l’altre, en la llarga formació de la frontera francoespanyola.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado Guerra, frontera i identitats. El libro de la publicó la editorial AFERS, y en este momento por el libro de Guerra, frontera i identitats PDF ISBN (9788416260034) es necesario pagar 19.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Guerra, frontera i identitats EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de Guerra, frontera i identitats EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Guerra, frontera i identitats EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Guerra, frontera i identitats PDF
Descargar en ERUB Guerra, frontera i identitats PDF
Descargar en DOC Guerra, frontera i identitats PDF
Descargar en TXT Guerra, frontera i identitats PDFReseñas de libro Guerra, frontera i identitats


Ivan

Vale la pena leer y releer de nuevo

Iker

de mal en peor....

Sara

todo bien, rápido descargado

Marcos

Honestamente la impresión de doble
Añadir comentario
Descargar EBOOK Guerra, frontera i identitats autor VV.AA. gratis online

PDF: guerra-frontera-i-identitats.pdf Guerra, frontera i identitats PDF
ERUB: guerra-frontera-i-identitats.epub Guerra, frontera i identitats ERUB
DOC: guerra-frontera-i-identitats.doc Guerra, frontera i identitats DOC
TXT: guerra-frontera-i-identitats.txt Guerra, frontera i identitats TXT