Descargar EBOOK Els somnis autor MIQUEL BAUÇA gratis online


Descargar EBOOK Els somnis autor MIQUEL BAUÇA gratis online Título Del Libro: Els somnis
El autor del libro: MIQUEL BAUÇA
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788475969879
Cargado: 2222 veces
Calificaciones del lector: 4.2
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Windows8, Windows Vista, Windows8, Windows7
Ilustración: No
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 22.25 Mb

Read full description of the books:Els somnis reprèn el fil del darrer llibre de Miquel Bauçà, Els estats de connivència (2001), i tanca la trilogia iniciada amb El canvi (1998). Escrit a cavall entre el poema-discurs i el diccionari versificat, Els somnis ens submergeix en un gènere poètic ben particular, ple d'esclats de lucidesa, d'estirabots genials, d'intuïcions difícils de sistematitzar. El dispositiu dels somnis, explica Bauçà, és allò menys cultural i, per tant, allò més digne. De somiar no se n'aprèn a l'escola ni amb les mares. Ve donat, com ve donat el cervell amb les seves neurones. Els somnis són l'últim refugi que tenim per viure lliurement la nostra humanitat i la seva qualitat narrativa és la font d'una creativitat suprema. «Molt m'admira», escriu Bauçà, «que la gent necessiti anar al cinema, al futbol o ca un amic, viatjar fins a Sud-àfrica o casar-se un altre cop. No ho he après a cap escola, menys encara a un manual. M'imagino que els qui tresquen és per vici o han vist que tothom fa aquestes coses. Tot això s'acabarà quan es pugui mirar els somnis».


El autor es MIQUEL BAUÇA escribió un interesante libro titulado Els somnis. El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de Els somnis PDF ISBN (9788475969879) es necesario pagar 27.20 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els somnis EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor MIQUEL BAUÇA, que te pueden gustar, igual que el libro de Els somnis EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els somnis EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els somnis PDF
Descargar en ERUB Els somnis PDF
Descargar en DOC Els somnis PDF
Descargar en TXT Els somnis PDFReseñas de libro Els somnis


Adrian

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

Juan

Un encantador libro, más de esos!

Noa

no, en absoluto no me gustó este libro

Miguel

Polémico libro con un interesante nombre y en una interesante idea. No es un libro para cada uno!Pero no me arrepiento de lectura!

Lucia

El mejor entre los
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els somnis autor MIQUEL BAUÇA gratis online

PDF: els-somnis.pdf Els somnis PDF
ERUB: els-somnis.epub Els somnis ERUB
DOC: els-somnis.doc Els somnis DOC
TXT: els-somnis.txt Els somnis TXT