Descargar EBOOK El rossinyol autor KRISTIN HANNAH gratis online


Descargar EBOOK El rossinyol autor KRISTIN HANNAH gratis online Título Del Libro: El rossinyol
El autor del libro: KRISTIN HANNAH
El editor: ARA LLIBRES
ISBN 13: 9788494652332
Cargado: 2501 veces
Calificaciones del lector: 7.8
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración: No
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 370 Kb

Read full description of the books:1940, les tropes de Hitler han ocupat França. Amb els soldats francesos morts al camp de batalla o empresonats pels alemanys, les dones són les úniques que poden fer front a la nova situació, però qualsevol petit acte de rebel·lia és castigat amb la mort. En aquest context dramàtic, les germanes Isabelle i Vianne saben que han d’oblidar les seves diferències i passar a l’acció. Però, mentre l’una s’uneix a la resistència i ajuda els aviadors britànics a fugir del país, l’altra es veu obligada a allotjar un oficial nazi a casa seva. En una atmosfera asfixiant dominada per les execucions, les amenaces i les delacions més mesquines, ambdues hauran de prendre decisions a vida o mort per tal de vèncer, a la seva manera, la fam, la tragèdia i la desesperació més absoluta. En temps de guerra, quan la vida sembla que ha perdut valor, els petits gestos poden ser decisius: i si el vol d’un rossinyol pogués ajudar a aixecar una nació?
«Homenatge a les dones anònimes que van tenir el valor de resistir el nazisme i combatre’l letalment. Heroïnes des de primera hora.» Carles Barba, La Vanguardia


El autor es KRISTIN HANNAH escribió un interesante libro titulado El rossinyol. El libro de la publicó la editorial ARA LLIBRES, y en este momento por el libro de El rossinyol PDF ISBN (9788494652332) es necesario pagar 10.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El rossinyol EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor KRISTIN HANNAH, que te pueden gustar, igual que el libro de El rossinyol EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El rossinyol EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El rossinyol PDF
Descargar en ERUB El rossinyol PDF
Descargar en DOC El rossinyol PDF
Descargar en TXT El rossinyol PDFReseñas de libro El rossinyol


Nicolas

Interesante el libro, no como en otros

Pablo

Ordinario de una sola vez en el libro, pero es interesante

Claudia

Este libro ha cambiado mi vida!

Sergio

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco

Alejandra

todo bien, gracias rápidamente descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK El rossinyol autor KRISTIN HANNAH gratis online

PDF: el-rossinyol.pdf El rossinyol PDF
ERUB: el-rossinyol.epub El rossinyol ERUB
DOC: el-rossinyol.doc El rossinyol DOC
TXT: el-rossinyol.txt El rossinyol TXT